Lördag
16 Dec 1 match
Torsdag
04 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match

Sista omgången - det är nu det avgörs!

16 mars 2018 19:59
SSL Dam

Ett antal månaders slit med matcher och träningar är nu nedkokade till ett avgörande i sista omgången. Vi åker till Uppsala och ställs mot Sirius i IFU Arena.


Förutsättningarna är att vi måste vinna matchen och samtidigt hoppas på att Mora slår Jönköping, dessutom ska vi ta ikapp sex mål i målskillnad, ja egentligen sju då Jönköping gjort fler mål än vi. Med de förutsättningarna har vi förberett oss under veckan och att vi är redo är det inget att snacka om, vi kommer att göra allt i vår makt för att klara av detta!

Tyvärr får vi klara oss utan en av våra bärande spelare då Åsa Tjusbergs skada, som hon åkte på i senaste matchen, är så pass allvarlig att hon inte är spelbar. De undersökningar Åsa gjort i veckan pekar i en bestämd riktning även om en 100%-ig diagnos ännu inte är ställd.

Höstens match mot Sirius slutade uddamålsseger för Sirius efter ett sent avgörande så vi har revansch att utkräva. Nu behövs det i och för sig inga extra morötter när vi går in till den här matchen, vi vet precis vad som gäller!

Jag hoppas att ni har möjlighet att stötta oss på plats i Uppsala, vi ses!